ГРАДСКИОТ БАЗЕН ОТВОРЕН ЗА КАПАЧИТЕ ОД СРЕДА, 12 ЈУНИ

Градскиот базен „Лидо“ во Велес започнува со работа. Од утре, 12 јуни, од 09 часот  ги отвора вратите за капачите. Посетителите секојдневно ќе можат да ги користат услугите за пливање…

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦИТЕ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ И „СТРАШО ПИНЏУР“

Се реконструираат улиците „Гоце Делчев и „Страшо Пинџур“. Во тек е гребење на постоечкиот асфалт. По завршувањето на подготвителните активности, реконструкцијата на овие две улици ќе заврши со асфалтирање, со…